Om ett utredningsresultat

Många1 har undrat om hur jag tog emot åklagaren Krister Peterssons besked tidigare i veckan. Om jag nu är besviken eller omvälvd av motstridiga känslor, etc. Varför skulle jag vara det? Chefsåklagaren satt ju i princip där och formulerade mina egna tankar, ehuru med en något mer virrig powerpointpresentation än vad jag själv hade använt mig av. Hade kunnat tänka mig nåt i stil med:

Yvonne Nieminens uppgifter

  • Beskrev mörkklädd, rockförsedd man som höll på med en mindre väska. Verkade halka till
  • Vem var iklädd mörk rock, hade en handledsväska och kom från ett kontorsjobb?
  • SAMBON!!!
  • Förlåt, Stig Engström

Skämt åsido, detta har för fan varit löst sedan 2016. Gå vidare med era liv2


  1. Mina kollegor, min biologiska familj, mina vänner, allmänheten, etc 
  2. Jag går vidare med mitt så fort GW har betalat den där miljonen för de allmänna handlingarna