Det som jag skriver ned på dessa blad är icke någon bikt

Diskuterade detta med myndigheternas i dag skärpta ton och andra vågen etcetera med en person, nämnde att jag i våras visserligen initialt hade ett enormt ångestpåslag men att jag också vande mig vid situationen under årets ljusa månader vilket nog underlättar nu när vi som förväntat drabbas av säsongsvariationen under årets mörka månader. Visade sig att den andra under sommaren och tidig höst å sin sida hade slappnat av och tänkt att det nog var över vilket orsakat en större förvåning och därmed smäll nu. Vad olika man kan uppleva samma skeende ändå.

Min inställning för tillfället är mer ”jaha, årets vanligtvis dödaste* månad december blir lika död i år, hoppas det går att fira jul bara”.

*: Vet att nån rabiat svensklärare en gång påstod att man inte kan böja ”död” men det går alldeles utmärkt, vilket ni ser.