Helga natt

Det är december, ett faktum som är ganska svårbegripligt eftersom det nyligen var april. Länge tänkte jag mig att det var vardagarna som var livet, men 2020 har lärt mig att det var alla små avvikelser som utgjorde en känsla av rörelse, referenspunkter i tiden. När allt bara pågår så pågår allt bara. Med anledning av detta ska jag eventuellt anordna en fest (se 2019 års ordböcker) när detta undantagstillstånd är passerat.

I dag sprang jag mitt livs andra mil. Har aldrig identifierat mig som någon sorts långlöpare men det har visat sig att efter cirka sex kilometer är det bara att fortsätta, där någonstans är det inte särskilt jobbigt längre. Per Andersson d.ä. tipsade mig om ett lopp på söndag till förmån för Barncancerfonden som jag tänkte klara av. Starttiden är valfri, jag tror att det får bli efter solnedgången.

Annars har jag pyntat på jobbet. Satte bl.a. upp en gigantisk photoshoppad tomtebild föreställande mig själv, i A3-format (2017 års julkort). Har inte pyntat hemma.

Nästa vecka har jag semester.