Heliga natt

Befinner mig för närvarande i hemstaden till vilken jag har flytt under pågående pandemi. Som befolkningen i övrigt tänkte jag idka en annorlunda högtid denna gång, ids exempelvis inte att stryka skjortan denna lillaftonskväll som sig bör, eftersom inga avlägsna släktingar kommer närvara, behöver alltså inte spela vuxen denna gång, men den är easy iron eller vad det heter och får helt enkelt hänga sig i form (på galge, ej i snara). Har förbättrat mitt paketinslagningskoncept med i snitt 30 procent sedan föregående år genom att vänta med själva snörningen till julaftons morgon, på så sätt hinner inga rosetter bli vanställda under transporten osv etc.

Nu ska jag återgå till att läsa Renegater, har dock Bingolotto på i bakgrunden för att behålla kontakten med omgivningens verklighet